Naantalin Helluntaiseurakunta

Ef 1:22-23" Ja kaikki hän on asettanut hänen jalkainsa alle ja antanut hänet kaiken pääksi seurakunnalle, joka on hänen ruumiinsa, hänen täyteytensä, joka kaikki kaikissa täyttää."

Naantalin helluntaiseurakunta on itsenäinen seurakunta, joka on perustettu 1986. Tätä ennen toiminta tapahtui osana Turun helluntaiseurakuntaa. Perinteiselle helluntaiseurakunnalle on tunnusomaista kaksijakoinen hallintotapa. Naantalin helluntaiseurakunnan hengellisestä johdosta vastaa vanhimmisto. Toiminnan aineellisesta puolesta vastaa rekisteröity yhdistys Naantalin helluntailähetys r.y., jota johtaa viisijäseninen hallitus. Seurakunnan toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen, olipa kysymyksessä talous tai erilaiset tehtävät seurakunnassa. Jäsenmaksua tai muuta vastaavaa ei kerätä, vaan menot katetaan kolehtivaroilla ja muilla vapaaehtoisilla avustuksilla. Seurakunnan julkisesti ilmoitetut tilaisuudet ovat kaikille avoimia, ellei ilmoituksessa toisin mainita. Tältä kotisivulta löydät parhaiten ajan tasalla olevat tiedot tilaisuuksien ajankohdista ja sisällöstä. Tilaisuudet ilmoitetaan myös Rannikkoseutu-lehden RS-päivyrissä. Pyrimme kehittämään kotisivuamme jatkuvasti paremmaksi. Voit auttaa meitä lähettämällä viestejä palautelomakkeella. Voit myös lähettää esirukouspyyntöjä tai kysymyksiä.

Työmuodot

Seurakunnan vanhimmisto, Naantalin Helluntailähetys r.y.:n hallitus, Nuorisotoiminta, Lastentoiminta, Lähetystyö, Musiikkitoiminta, Vankilatyö.

Lisätietoja työmuodot sivulla ja henkilöt sivulla.

Toimipaikat

Lähetystori, temppeli.